tiistai 5. marraskuuta 2013

Uusi blogi, tervetuloa!

Heipä hei kaikille!

Täällä kirjoittelee uusi kynsibloggaaja, Helzy. Blogeja olen kirjoitellut aiemminkin, mutta nyt tuli sitten kipinä blogata kynsistä, niitä kun säännöllisesti harrastan. Haluan ensiksi hieman valottaa omaa taustaani, liittyen kynsiin. Blogin lauout on tarkoituksella överibling, koska mielestäni kynnet saavatkin hehkua, ne tuovat iloa harmaaseen arkeen ja niitä on ihana tehdä!

Olen aina pitänyt kynsien lakkaamisesta ja koristelusta, vaikka taukoja toki on innostuksessa ollut. Lähinnä eniten harmitti kynsilakkojen pysyvyys. Pari päivää pysyivät hienoina, sitten olisi taas lakattava uudestaan... Kiinnostuin rakennekynsistä ensimmäisen kerran jo melkein 10 vuotta sitten ja ensimmäiset kynteni otin ammattilaisella (akryyli). Pari vuotta myöhemmin otin geelikynnet ja huolto jäi jälleen, hinnakasta kun tuo touhu salongeissa meinaa olla... Aasian reissuilla tuli yleensä otettua kynnet, kun ne sai edulliseen hintaan ja laatukin oli erinomaista (Hong Kong ja Schenzen). Toki Thaimaassa erään transmiehen tekemät geelikynnet olivat eniten järkytys, mutta ikinä ei voi etukäteen tietää... ;)

Noin reilu 1,5v sitten eksyin surffailemaan netissä kotitekoisia rakennekynsiä ja kiinnostuksesta sekä silkasta uteliaisuudesta lähdin etsimään ihmisten suosituksia aloituspakettien merkeistä. Päädyin Ndediin. Enkä kadu vieläkään. Tilasin aloituspaketin ja tein heti sen saatuani ensimmäiset kynteni. Sen olivat kyllä näköisetkin, sillä tippien reunat näkyivät, hileet oli miten sattuu, muoto sinne päin, eikä minulla tosiaan ollut mitään käryä koko touhusta. :D

Ajan kuluessa ja tietotaidon karttuessa on tarvikevarastokin laajentunut. Olen luopunut tippien käytöstä, teen siis muoteilla nykyisin. Teen myös akryylillä, vaikka se ei täydellistä jälkeä olekaan... Paremman laatuoset akryylit toki auttaisivat asiassa, mutta kehitystä tapahtuu. Geelit hallitsen oikein hyvin ja pysyvyys niissä on kiva. Seuraavaksi geeliksi ajattelin kyllä tilata jotain edellistä parempaa (ehkä Mereneid Sari -sarjaa tms). Erilaisia koristelutekniikoitakin on tullut treenailtua paljon, vaikka suosikkini onkin edelleen glitterkärki ja leimat/timantit. Ne mahdollistavat ihan rajattomat koristelut ja aina keksii jotain superhienoja uusia juttuja! Toki mun lähes 100 glitterin valikoima ja yli 150 leimakuvan kokoelma joustavat melkoisesti! Bling blingiä pitää olla! Siitä siis tämän blogin nimi.

Ajattelin tehdä postauksia uusista kynsistä sitä mukaa, kun niitä teen. Minulla on kuitenkin kuvat kaikista tekemistäni kynsistä ja olenkin ne aina facebookiin tunkenut, mutta nyt ajattelin alkaa blogin muodossa tätä portfoliota luomaan. Olen tehnyt kynsiä häihin ja pikkujouluihin, arkeen ja mielenpiristykseksi -itselleni ja ystävilleni. Jos sinulla on jotain kysyttävää, lähetä kommentti tai paiskaa sähköpostilla!

Tervetuloa lukijaksi!

-Helzy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti